U srijedu 21. lipnja 2023.g. pripadnici Interventne jedinice policije PU brodsko-posavske ponovo su bili na visini zadaće, kada su po povratku sa svojih redovitih zadaća usput naišli na vozilo koje je zahvatila vatra, te su odmah pristupili spašavanju ljudi i gašenju požara! Hvala dragom Bogu, nije bilo stradalih osoba, već je sve završilo materijalnom štetom na vozilu!

Čestitke dečki, a ovo je zapravo samo još jedan u nizu primjera kako ste Vi svojevrsni nasljednici časne, hrabre i ponosne ratne Specijalne jedinice policije "Šimini Anđeli Pakla" PU brodsko-posavske!

Pozar na vozilu

Interventni policajci pomogli gasiti požar

Policijski službenici Interventne jedinice policije Slavonski Brod ubrzo su stigli na mjesto događaja i započeli sa gašenjem požara te nije bilo opasnosti da se isti proširi na okolne objekte
U Bartolovcima, jučer (21. lipnja), oko 12.30 sati, tijekom vožnje, došlo je do zapaljenja vozila (mini bus). Odmah po uočavanju dima u prostoru motora vozač (rođ. 1955. g.) i putnici su izašli iz vozila na sigurno, te nije bilo ozlijeđenih osoba.

Policijski službenici Interventne jedinice policije Slavonski Brod ubrzo su stigli na mjesto događaja i započeli sa gašenjem požara te nije bilo opasnosti da se isti proširi na okolne objekte. Na mjesto događaja su također došli i djelatnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Sibinj koji su ugasili požar.

Očevidom policijskih službenika i inspektora Zaštite od požara je utvrđeno da je do požara došlo zbog oštećenja sustava za dovod goriva u prostoru motora vozila te zapaljenja istoga. Policijski službenici o događaju dostavljaju izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Foto i tekst: PU brodsko-posavska