DankoUHBDRP BPŽ - Članovi udruge prigodnu zahvalnicu za nesebičnu pomoć, skrb i liječenje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata uručili dr. DANKU SMILJANIĆU, specijalisti neurokirurgije Opće bolnice "Dr. Josip Benčević" Slavonski Brod

Iz dana u dan, hrvatski branitelji, među kojima su i mnogobrojni članovi Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije, imaju sve više zdravstvenih problema, stoga su prisiljeni tražiti liječničku pomoć i adekvatnu medicinsku skrb.

Hrvatski branitelji iz Domovinskog rata uglavnom nailaze na razumijevanje i pravovremeno rješavanje svojih zdravstvenih problema, naravno u skladu s mogućnostima današnje suvremene medicine, no u pravilu im je najvažniji onaj jednostavni ljudski pristup prema svakom čovjeku kojeg sustignu zdravstvene tegobe bilo koje vrste.

Jedan od mnogobrojnih liječnika i ostalog medicinskog osoblja slavonskobrodske Opće bolnice "Dr. Josip Benčević" koji uvijek imaju razumijevanja za svoje pacijente, zasigurno je i dr. Danko Smiljanić, kojem je naša udruge odlučila uručiti jednu prigodnu zahvalnicu za sve ono što čini za braniteljsku populaciju i hvala mu na tome!