Mandica zahvala2

Članovi UHBDRP BPŽ zaprimili vrlo emotivnu poruku i zahvalu od supruge i djece prerano preminulog Antuna Ferdebera

Vrijeme i život doslovno prolaze munjevitom brzinom, sjećanje je vrlo svježe, kao da se tragedija jučer dogodila... 30. kolovoza 2021.g. iznenada nas je u 54. godini života napustio član naše udruge Antun Ferdeber.

U trenutku šok i nevjerica za sve nas, a posebno za obitelj našeg prijatelja Ante, kojeg smo sutradan dostojno ispratili na vječni počinak u njegovom Sibinju. Iza njega je ostala ogromna bol, tuga i praznima, ali se ipak često prisjetimo lijepih uspomena na vrijeme provedeno u njegovom društvu.

U najtežim smo trenucima za Antinu obitelj priskočili u pomoć i pomogli im skromnim prikupljenim financijskim sredstvima. Doista je bilo skromno, ali je zato bilo onako ljudski i od srca.

Danas, 12. svibnja 2023.g. zaprimili smo vrlo emotivnu poruku i zahvalu upućenu od Antine supruge Mandice i njihove djece, koju prenosimo u cijelosti: "Ovo sam zaista učinila iskreno... od srca... Nešto što simbolizira "život" svih nas koji smo "dio" toga... Neki "trenuci" su obilježili "postojanje" i "nakon nečije" smrti... a to je upravo ova "udruga"... Volio je i živio za policiju.. domovinu... Volio je ove ljude... I zato SVIMA "u čast" i veliku zahvalnost... Poklanjam ovih "nekoliko rečenica".... Zaista sam zahvalna na svemu u tim trenucima.... I hvala onima koji su bili podrška... I onima koji možda nisu... Ne želim nikome suditi... Ovo je simbol "čovječnosti"... I potvrda da smo svi samo ljudi... Neka ova "zahvala" i "spomen"... Bude simbol "pobjede" nad svim "ljudskim porazima" i "propustima"... HVALA!!!"... U potpisu: Mandica Ferdeber s djecom

Mandica zahvala

Mandica zahvala2

Ferdeber Antun