Skupstina 2024 01U subotu, 22. lipnja 2024.g. u Domu HVIDR-a Slavonski Brod održana je redovna Izvještajna skupština Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije

Izvještajnu skupštinu za 2023.g. otvorio je predsjednik UHBDRP BPŽ Vlatko Krznarić, nakon čega je intonirana himna Republike Hrvatske, a potom je sve nazočne pozvao da trenucima ponosne tišine odaju počast svim poginulim, nestalim i umrlim hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata.

Predložio je zatim Radna tijela skupštine, te je nakon provedenog glasovanja u svojstvu predsjednika Radnog predsjedništva sjednicu nastavio voditi Mladen Ivezić uz članove Zdravka Kamenjaša i Vlatka Krznarića, dok je zapisnik na sjednici vodila administrativno-poslovna tajnica Dubravka Kovačić.

Na skupštini je u ime Antuna Valića, načelnika PU brodsko-posavske nazočio njegov zamjenik Ivica Kovačević, dok je u ime Ministarstva hrvatskih branitelja - Područnog ureda Slavonski Brod nazočila viša savjetnica Ivana Majić.

U ime Udruge HVIDR-a Slavonski Brod, nazočio je predsjednik Mato Pudić, a nazočilo je i nekoliko članova Udruge specijalne policije u obrani Domovine "Šimini Anđeli Pakla" predvođeni svojim dopredsjednikom Andrijom ŽivkovićemSvi uvaženi gosti kratko su se obratili nazočnima prigodnim pozdravnim riječima, istaknuvši pri tome odličnu suradnju s udrugom, čestitajući pri tome vodstvu i članovima udruge na svim dosadašnjim provedenim aktivnostima i realiziranim projektima.

Nakon što je predsjednik Verifikacijskog povjerenstva Željko Sekulić u svom izvješću konstatirao kako je na skupštini nazočan dovoljan broj članova udruge za donošenje pravovaljanih odluka, pristupilo se daljnjem radu, te podnošenju i usvajanju svih potrebitih izvješća, planova i Odluka.

Izvješće o radu udruge za 2023.g. podnio je predsjednik Vlatko Krznarić, dok je u ime predsjednika Nadzornog odbora Pere Lukića izvješće Nadzornog odbora pročitao Mladen Ivezić, koja su zatim jednoglasno usvojena. Pročitano je potom i usvojeno Financijsko izvješće za 2023.g. sastavljeno od strane rizničara udruge Tomislava RajhaPredloženi i usvojeni su potom Plan rada i Financijski plan za 2025.g., a jednoglasno su usvojene i ostale Odluke iz nadležnosti skupštine, među kojima je i Odluka kojom se sve članice udruge oslobađaju plaćanja članarine u slijedećoj godini, što je bila praksa i tijekom prijašnjih godina.

Rad skupštine zaključen je u 12:00 sati, nakon čega je za sve nazočne upriličeno druženje uz skromni zajednički ručak.

Skupstina 2024 02

Skupstina 2024 03

Skupstina 2024 04

Skupstina 2024 05

Skupstina 2024 06

Skupstina 2024 07

Skupstina 2024 08

Skupstina 2024 09

Skupstina 2024 10

Skupstina 2024 12

Skupstina 2024 13

Skupstina 2024 01