fixed background image joomla

Popis izvučenih nagrada na zabavi "Valentinovo s policijom"

Tombole izvlacenje 1Poštovani!

Zabava "Valentinovo s policijom" u organizaciji Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije BPŽ protekla je vrlo uspješno, no ostalo je nagrada koje nisu podignute na zabavi, jer je 345 tombola prodano u pretprodaji prije održavanja zabave, dok je ostatak tombola prodan tijekom zabave.

Dobitnika glavne nagrade, kutne garniture - dar našeg sponzora CRO-TEX Malino smo pronašli, a on je Gašpar Blažanović iz Slavonskog Broda.

Stoga vas zamoljavamo da provjerite brojeve svojih tombola i javite nam se na tel: +385 99 271 75 90 (Vlatko Krznarić) za dogovor oko preuzimanja nagrada. Svoje nagrade možete podići sve do kraja mjeseca veljače, zaključno s danom 29.02.2020.g.

Kliknite "OPŠIRNIJE" i prikazat će vam se cijeli popis nagrada.

Opširnije...

U Slavonskom Brodu održana zabava "Valentinovo s policijom"

valentinovo 2020 01U organizaciji Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije, u petak 14. veljače 2020.g. u svečanoj dvorani "Carpe Diem" u Slavonskom Brodu, održana je humanitarna zabava pod nazivom "Valentinovo s policijom".

Među mnogobrojim posjetiteljima i gostima, na zabavi su nazočili načelnik PU brodsko-posavske Antun Valić i zamjenik načelnika Ivica Kovačević, načelnik Postaje granične policije Slavonski Brod i predsjednik Međunarodnog udruženja policije - Sekcije IPA Brodsko-posavske Ivica Đaković, predsjednik Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata Brodsko-posavske županije Branko Cindrić, te predstavnici i članovi Udruge 108. brigade ZNG RH, Udruge HRZ i PZO Slavonski Brod i veliki broj članova Udruge Specijalne jedinice policije u obrani Domovine MUP-a RH Slavonski Brod - legendarni "Šimini Anđeli Pakla".

Sve nazočne uvodno je pozdravio predsjednik UHBDRP BPŽ Vlatko Krznarić, koji se tom prigodom zahvalio svima koji su se odazvali na ovu zabavu, prvenstveno iz razloga što zabava prije svega ima humanitarni karakter, ali i stoga što ovakvu zabavu do sada nije organizirala niti jedna braniteljska udruga od završetka Domovinkog rata na ovamo, a sve činjenice ukazuju na to kako je organizacija ovakvog druženja vrlo zanimljiva za sve ljude dobre volje. Zahvalio se također u ime Udruge mnogobrojnim sponzorima koji su svojim darovima pomogli u prikupljanju nagrada za tombolu, ali ije uputio zahvalu i svima onima koji su na bilo koji način pomogli u organizaciji i realizaciji ove zabave.

Tijekom večeri posjetitelji su se zabavljali, pjevali i plesali uz odličnu glazbu grupe "Oniks band", a također su imali mogućnost kupti nagradnu tombolu, čiji će cjelokupan prikupljeni iznos od prodaje biti doniran u humanitarne svrhe, o čemu ćemo pisati naknadno u posebnom izvješću.

Opširnije...

Javio se dobitnik prve nagrade - "Valentinovo s policijom"

KutnaPrvu nagradu organizirane nagradne tombole na zabavi "VALENTINOVO S POLICIJOM", održane 14.02.2020. - KUTNU GARNITURU - našeg sponzora tvrtke CRO-TEX, proizvodnja madraca iz Malina, osvojila je nagradna tombola br. 0063.

Sretni dobitnik kutne garniture je GAŠPAR BLAŽANOVIĆ iz Slavonskog Broda, koji nam se danas javio!

Gospodin Gašpar Blažanović je član MPS "Veseli Šokci", koji su nam bili i svojevrsni sponzori ove zabave, a svaki njihov član je u predprodaji kupio nekoliko tombola iz bloka koji je prodavao naša legenda MIRO SERDAR.

Čestitamo sretnom dobitniku!

Opširnije...