fixed background image joomla

natjecaj fotoPoziv na testiranje kandidatima / kandidatkinjama s područja PU brodsko-posavske za upis u program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac / policajka u 2020./2021. godini

Kandidati / kandidatkinje s područja PU brodsko-posavske koji ispunjavaju formalne uvjete za upis navedene u natječaju objavljenom 2. ožujka 2020. godine pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati:

08. lipnja 2020. godine, Kazališno koncertna dvorana Ivana Brlić Mažuranić
u Slavonskom Brodu, Trg Stjepana Miletića 12, s početkom u 8:00 sati

Kandidati / kandidatkinje koji su pozvani na selekcijski postupak doznat će klikom OVDJE.

Kandidati / kandidatkinje moraju se pridržavati točnog vremena dolaska te poštivati pravila kućnog reda navedenog mjesta selekcijskog postupka. Kandidat/kandidatkinja koji se bez opravdanog razloga ne odazove pozivu u točno vrijeme ili ne poštuje kućni red/pravila bit će isključen/a iz natječajnog postupka.

Kandidat / kandidatkinja je obvezan ponijeti:
• važeću osobnu iskaznicu ili putovnicu radi provjere identiteta,
• dvije plave ili crne kemijske olovke i jednu običnu olovku te
• sportsku opremu (tenisice, majica kratkih rukava, sportske kratke hlače, sportske čarape, ručnik) radi provjere tjelesne motoričke sposobnosti.

Elementi selekcijsko-razredbenog postupka su:
• psihologijsko testiranje
• testiranje tjelesne motoričke sposobnosti

Kandidat / kandidatkinja koji ne zadovolji na nekoj od navedenih eliminacijskih provjera isključuje se iz daljnjeg postupka testiranja.

Kandidat / kandidatkinja koji zadovolji sve eliminacijske provjere bit će upućen na motivacijski razgovor.

Napominjemo da testiranja traju tijekom cijelog dana, stoga molimo kandidate / kandidatkinje da budu pripravni na moguću dugotrajnost postupka.

Na temelju rezultata selekcijskog postupka bit će izrađena bodovna lista. Na temelju bodovne liste kandidati / kandidatkinje bit će obaviješteni o daljnjoj proceduri putem web stranice Ministarstva unutarnjih poslova te će biti obaviješteni i telefonom.

Napominjemo kako je navedeno testiranje za kandidate / kandidatkinje čije molbe su zaprimljene do 20. svibnja 2020. godine.

Selekcijski postupak će se odvijati sukladno preporukama nadležnih epidemioloških službi.

Za eventualno potrebne dodatne informacije molimo nazovite na brojeve telefona:

01/ 24-26-311, 01/24-26-370, 01/24-26-305

Izvor: PU brodsko-posavska

Povratak na naslovnicu