Nagrada 04Dario Pavić, vlasnik tvrtke CRO-TEX, proizvodnja madraca iz Malina, danas je isporučio kutnu garnituru Gašparu Blažanoviću iz Slavonskog Broda, koju je sretni dobitnik osvojio na nagradnoj tomboli koja je organizirana u sklopu humanitarne zabave "Valentinovo s policijom", održane 14. veljače 2020.g. u svečanoj dvorani "Carpe Diem" u Slavonskom Brodu.

Uručenju ove vrijedne nagrade nazočio je predsjednik UHBDRP BPŽ Vlatko Krznarić, koji je čestitao Gašparu Blažanoviću na dobitku, ali se ujedno zahvalio Dariu Paviću, vlasniku tvrtke CRO-TEX, proizvodnja madraca iz Malina na sponzorstvu humanitarne zabave, koja je održana u organizaciji Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije, a cjelokupan prihod ostvaren prodajom tombole u iznosu od 8.390,00 kn biti će doniran u humanitarne svrhe.

Ovim se putem još jednom zahvaljujemo svima koji su se odazvali pozivu na našu zabavu, te svima onima koji su kupili tombolu u pretprodaji, ali i tijekom večeri na zabavi. Zahvaljujemo se također i mnogobrojnim sponzorima koji su nam svojim materijalnim i financijskim donacijama pomogli pri realizaciji ove naše humanitarne aktivnosti. Zajedno smo ostvarili planirani cilj, čime smo još jednom potvrdili naš slogan: "DOBRO JE ČINITI DOBRO".

Nagrada 06

Nagrada 05