Sjecnica 24 02 20 03U prostorijama PGP Slavonski Brod, 24. veljače 2020.g. s početkom u 19:00 sati održana je 4. redovna sjednica Izvršnog odbora Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije.

Sjednici su nazočili: predsjednik Vlatko Krznarić, dopredsjednici Miroslav Matić i Zlatan Jerković, tajnik Ivica Franjić, članovi Izvršnog odbora Ivica Đaković, Zdravko Kamenjaš, Martin Živić, Vlado Radošić i administrativno-poslavna tajnica Dubravka Kovačić, dok je svoj izostanak opravdao blagajnik Tihomir Čengić.

Usvojen je zapisnik s prethodne sjednice, nakon čega je predsjednik Vlatko Krznarić podnio izvješće o provedenim aktivnostima u proteklom razdoblju, među kojima je posebno istaknuo održanu 4. Likovno-literarnu večer hrvatskih branitelja, te održanu vrlo uspješnu humanitarnu zabavu "Valentinovo s policijom". Potom je podneseno detaljno financijsko izvješće o poslovanju Udruge u proteklom razdoblju, a nakon kraće rasprave sva su izvješća jednoglasno usvojena.

Članovi Izvršnog odbora su potom donijeli Odluku o prijemu 6 osoba u članstvo UHBDRP BPŽ, nakon čega su jednoglasno donijeli Odluku temeljem koje će na žiro račun Specijalne bolnice Arithera iz Zagreba, otvoren na ime 11-godišnje djevojčice - Lea Vurušić iz Slavonskog Broda biti uplaćena financijska donacija u iznosu =8.390,00 kn za potrebe 4. i 5. teške, ali neophodne operacije kralježnice. Ovo je ustvari cjelokupan financijski prihod ostvaren prodajom humanitarne tombole u sklopu održane zabave "Valentinovo s policijom".

Donesene su potom Odluke o izradi i kandidiranju projekata pri nadležnim institucijama, te jedinicama lokalne i regionale uprave i samouprave za 2020.g., nakon čega je jednoglasno usvojen Plan aktivnosti u narednom razdoblju. Usvojen je potom prijedlog kojim će Izvršni odbor predložiti članovima Skupštine donošenje Odluke kojom se plaćanja članarine za 2020.g. oslobađaju sve članice UHBDRP BPŽ. Izvještajna skupština UHBDRP BPŽ biti će održana u subotu 7. ožujka 2020,g, u Slavonskom Brodu s početkom u 11:00 sati. O ostalim detaljima u svezi održavanja Izvještajne skupštine, svi članovi Udruge biti će pravovremeno upoznati i pozvani na istu sukladno odredbama Statuta.

Sjecnica 24 02 20 02

Sjecnica 24 02 20 01