Prijem 2020Predstavnici Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije danas su nazočili na službenom prijemu kod načelnika PU brodsko-posavske Antuna Valića.

Po već ustaljenoj praksi, početkom svake godine načelnik Antun Valić pozove predstavnike UHBDRP BPŽ na službeni prijem, odnosno svečano-radni sastanak, na kojem se analizira dosadašnja suradnja PU brodsko-posavske i Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije.

Ovogodišnji sastanak je održan 8. siječnja 2020.g. u službenim prostorijama PU brodsko-posavske, a tom su prigodom predstavnici UHBDRP BPŽ prezentirali plan rada i planirane aktivnosti udruge koje će provoditi tijekom godine. Tijekom sastanka je istaknuto obostrano zadovoljstvo u svezi odlične suradnje, koja će kao takva biti nastavljena i u narednom razdoblju.

Uz načelnika PU brodsko-posavske Antuna Valića, sastanku je nazočio njegov zamjenik Ivica Kovačević, dok su udrugu predstavljali predsjednik Vlatko Krznarić, dopredsjednik Zlatan Jerković, tajnik Ivica Franjić i član Izvršnog odbora UHBDRP BPŽ i načelnik PGP Slavonski Brod Ivica Đaković, koji ujedno obnaša i dužnost predsjednika međunarodnog policijskog udruženja Regionalnog kluba IPA Brodsko-posavska.

Foto: PU brodsko-posavska, Krešmir Šimić

Prijem 2020