MinistarPredmet: Priopćenje za javnost – Podrška ministru hrvatskih branitelja Tomi Medvedu

Koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskog rata Brodsko-posavske županije, uključujući njenih 16 udruga članica, daje apsolutnu i bezrezervnu podršku ministru hrvatskih branitelja Tomi Medvedu, u svezi krajnje neprihvatljivih medijskih natpisa i članaka novinara portala „Indeks“, na temu zapošljavanja ministrovog sina u državnoj službi.

Smatramo kako je krajnje neprihvatljivo i nadasve nekorektno napadati ministra Medveda na osobnoj razini i time zadirati u njegovu obiteljsku privatnost.

Unatoč nedostatku relevantnih argumenata i činjenica za eventualne medijske napade na ministra, ministarsku dužnost i zadaće koje general Tomo Medved obnaša nadasve časno i pošteno u interesu braniteljske populacije, koja mu je uvijek na prvom mjestu i iznad svega, držimo kako je ovo samo još jedan u nizu naručenih i režiranih pokušaja njegove diskreditacije, prije svega kao čovjeka, ali ujedno kao supruga i oca.

Stoga, bez obzira na ovakve neargumentirane napade, koje odbacujemo u cijelosti, ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved i dalje ima našu apsolutnu i bezrezervnu podršku u obnašanju povjerene mu dužnosti. I nadalje uživa naše nemjerljivo i bezgranično povjerenje, kojega je do sada nebrojeno puta opravdao.

Predsjednik KUPIDR BPŽ, brigadir Branko Cindrić

Ministar

Povrata na naslovnicu