Predsjednica Republike Hrvatske uručila Zahvalnice, a Ministar obrane RH dodijelio Uspomenice članovima UHBDRP BPŽ

in Vijesti
Kreirano: 14 Prosinac 2015

zahvalnica golubiiPredsjednica RH gđa. KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ uručila je prigodne zahvalnice članovima naše Udruge, Željku Gulubičiću, Đuri Keseru, Zdenku Josipoviću, Robertu Matoševiću i Tihomiru Čengiću, za potporu i sudjelovanje u provedbi minohoda Oružanih snaga Republike Hrvatske u prigodi obilježavanja 20. obljetnice vojno-redarstvene operacije "OLUJA", održanog u Zagrebu 05. kolovoza 2015.

Ministar obrane Republike Hrvatske ANTE KOTROMANOVIĆ i načelnik GS OSRH general zbora DRAGO LOVRIĆ uručili su prigodne uspomenice članovima naše Udruge, Željku Gulubičiću, Đuri Keseru, Zdenku Josipoviću, Robertu Matoševiću i Tihomiru Čengiću, za sudjelovanje u svečanom minohodu Oružanih snaga Republike Hrvatske u prigodi obilježavanja 20. obljetnice vojno-redarstvene operacije "OLUJA", održanog u Zagrebu 05. kolovoza 2015.