fixed background image joomla

Utrka 4Danas je u organizaciji PU brodsko-posavska, Zaklade policijske solidarnosti u suradnji sa Ultramaraton klubom Mazator, održana humanitarna utrka pod nazivom „I ja imam prijatelja policajca“ a povodom obilježavanja 13. godine postojanja Zaklade policijske solidarnosti.

Zaljubljenici trčanja, među kojima su bili i mnogobrojni članovi UHBDRP BPŽ, okupili su se ispred dvorane Vijuš u Slavonskom Brodu od najmlađe životne dobi do onih starijih građanki, građana, policajki i policajaca.

Tako je svoj trkački korak prema Poloju pružilo oko 150 trkača, kojima će ovo iskustvo biti ujedno trajna uspomena na sjedinjenost građana i policije u humanosti i sportu. Za najbolje plasirane u svim kategorijama, organizatori su osigurali zaslužena priznanja i medalje, te zahvalnice za sudjelovanje.

Ova humanitarna utrka će podsjećati sve sudionike na optimizam i pozitivnu energiju koja se širila trkačkom stazom, te dala novu snagu Zakladi policijske solidarnosti, koja inače svojim mnogobrojnim aktivnostima ujedinjuje policijske službenike u teškim trenucima.

Utrka 1

Utrka 2

Utrka 3

Utrka 5

Utrka 6

Utrka 7

Utrka 4

Cijeli album fotografija možete pogledati na našoj službenoj FB stranici. FOTO ALBUM "I ja imam prijatelja policajca"

Povratak na naslovnicu

Zanimljive fotke

108. ide dalje...

Članarina za 2020.

Pristupnica

Klikni za preuzimanje pristupnice

Brojač posjeta