fixed background image joomla

dsc 0016SLAVONSKI BROD - U prigodi obilježavanja 10. obljetnice osnutka Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije, Ante Zovak, načelnik PU Brodsko-posavske primio je 09.06.2016. u službenim prostorijama PU Brodsko-posavske izaslanstvo UHBDRP BPŽ u sastavu: Željko Golubičić, predsjednik, Pero Lukić, predsjednik Nadzornog odbora, Vlatko Krznarić, tajnik i članovi Stjepan Kukura, Ivica Veselčić, Tihomir Čengić i Josip Ivanković.

Načelnik Ante Zovak uvodno je čestitao jubilarnu 10. obljetnicu osnutka UHBDRP BPŽ, čiji je i sam redovni član, te je naglasio kako je iznimno zadovoljan radom Udruge u provođenju svih planiranih aktivnosti i projekata. Ponudio je nadalje u svom obraćanju nazočnima svesrdnu pomoć u realizaciji planiranih projekata i aktivnosti, koja uostalom niti do sada nije izostala.

Predsjednik Željko Golubičić je u ime svih članova Udruge, načelniku Zovaku uručio prigodne poklone i zahvalnicu u znak zahvale za dosadašnju vrlo uspješnu suradnju i pomoć u radu UHBDRP BPŽ, te ga je ukratko upoznao s dosad realiziranim aktivnostima i projektima, ali i s onima čija je realizacija u tijeku ili će tek biti realizirani u narednom vremenskom razdoblju.

Zanimljive fotke

108. ide dalje...

Članarina za 2020.

Pristupnica

Klikni za preuzimanje pristupnice

Brojač posjeta