fixed background image joomla

Javni natječaj za odabir kandidata za pričuvnog policijskog službenika

mup hr1Raspisan je Javni natječaj za odabir kandidata za pričuvnog policijskog službenika

Temeljem Uredbe o pričuvnoj policiji Ministarstvo unutarnjih poslova raspisalo je Javni natječaj za odabir kandidata za pričuvnog policijskog službenika.

Planirano je angažiranje do 1800 pričuvnih policijskih službenika u Ravnateljstvu policije i policijskim upravama.

Natječaj se, temeljem članka 7. stavka 3. Uredbe o pričuvnoj policiji, raspisuje samo za bivše policijske službenike kojima je prestala služba radi stjecanja prava na starosnu mirovinu, na temelju sporazuma ili otkazom po vlastitoj volji.

S odabranim kandidatom za pričuvnog policijskog službenika Ministarstvo unutarnjih poslova sklapa ugovor o službi u pričuvnom sastavu policije na rok od jedne do tri godine, koji se može produljiti, ali najduže do 65. godine života.

Tekst Javnog natječaja možete pogledati OVDJE.

Obrazac prijave na Javni natječaj za odabir kandidata za pričuvnog policijskog službenika

Opširnije...

Kolona sjećanja u Vukovaru, 18. studenog 2019.

vodotoranjOBAVIJEST ČLANOVIMA UDRUGE

Temeljem Odluke Izvršnog odbora UHBDRP BPŽ, naši članovi će i ove godine sudjelovati u "Koloni sjećanja" u ponedjeljak, 18. studenog 2019.g. u herojskom gradu Vukovaru.

Sukladno Odluci, pozivamo sve zainteresirane članove Udruge i članove njihovih obitelji, neka se pravovremeno prijave kako bi smo mogli organizirati i osigurati prijevoz na navedeno događanje.

Prijave možete izvršiti kod predsjednika Vlatka Krznarića na mob.: +385 99 271-75-90 ili +385 91 665-43-33 putem mail adrese: udrugapolicijebpz@gmail.com

Opširnije...

Uoči blagdana Svih svetih položeni vijenci i zapaljene svijeće

svisveti 2019 08Na slavonskobrodskom Gradskom groblju uoči blagdana Svih svetih položeni su vijenci i zapaljene svijeće

Uoči blagdana Svih svetih, danas 31. listopada 2019. na Gradskom groblju u Slavonskom Brodu, kod Središnjeg križa, položeni su vijenci i zapaljene svijeće u znak sjećanja na sve preminule.

Vijence su položila izaslanstva MUP-a RH, Ministarstva hrvatskih branitelja, Ureda državne uprave, Brodsko-posavske županije, Grada Slavonskog Broda te predstavnici mnogobrojnih braniteljskih udruga proisteklih iz Domovinskog rata, među kojima su bili i Vlatko Krznarić, Ivica Franjić, Miroslav Serdar i Zoran Džebapredstavnici UHBDRP BPŽ.

Po završetku službenog protokola na Gradskom groblju, članovi naše Udruge uputili su se u centar grada, kod Spomen obilježja poginulim i nestalim hrvatskim braniteljima s područja Brodsko-posavske županije, gdje su također položili cvijeće i upalili lampione u spomen na sve umrle, poginule i nestale hrvatske branitelje tijekom Domovinskog rata.

Opširnije...

Dan sjećanja na žrtvu Vukovara u Slavonskom Brodu

Vukovar SBZa sve građane Brodsko-posavske županije koji nisu u mogućnosti 18. studenog 2019. sudjelovati u "Koloni sjećanja" u Vukovaru

U suradnji s Odjelom za društvene djelatnosti Grada Slavonskog Broda i Udruge civilnih žrtava Domovinskoga rata i ove godine planiramo zajedno obilježiti Dan sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. g. i to na sam dan, a ne u predvečerje kao prijašnjih godina, radi nedjeljnoga rasporeda u župi, te veće mogućnosti uključivanja školske djece i drugih vjernika i građana.

Stoga će obilježavanje u Slavonskom Brodu biti u ponedjeljak, 18.11.2019. po slijedećem rasporedu:

16:30 sati - molitva krunice u tvrđavskoj kapeli;

17:00 sati - sv. misa za sve žrtve Vukovara i Domovinskoga rata u tvrđavskoj kapeli;

Nakon mise oko 17:45 sati ispred kapele - molitva za sve žrtve Domovinskog rata i nakon toga polaganje lampiona duž Vukovarske ulice u Slavonskom Brodu.

Mnogi će toga dana biti u Vukovaru, no svi oni koji su kod kuće bit će u duhu s njima i ovaj vrijedni spomen će obilježiti u našem gradu. Lijepo je pozvati vjernike i građane da upale lampione u svojim prozorima u znak zajedništva i spomena na žrtvu Vukovara i sve žrtve Dom. rata. Biskupi su i ove godine pozvali da zvona na našim crkvama, koje ih imaju, zvone u 18:11 sati i pozovu nas na molitvu.

Želeći da i ove godine dostojanstveno i kršćanski obilježimo ovaj dan, srdačno pozdravljam, Ivan Lenić, župnik i dekan.

Opširnije...

Otklonjeni problemi u radu službene web stranica UHBDRP BPŽ

Web stranicaTijekom današnjeg dana, 30. listopada 2019. naša web stranica je bila privremeno nedostupna za korištenje radi redovitog održavanja, otklanjanja poteškoća u radu i preseljenja na novi server.

Na ovaj korak smo se odlučili iz razloga što smo zadnjih dana uočili učestale probleme u radu naše službene web stranice: udruga-policije-bpz.hr, uzrokovanih raznim tehničkim poteškoćama i nedostatcima, te smo stoga bili prisiljeni preseliti kompletan sadržaj na novi server. Ponovo smo u funkciji, a svoje prijedloge i primjedbe i dalje nam možete slati putem službene e-mail adrese: udrugapolicijebpz@gmail.com.

Opširnije...

Zanimljive fotke

108. ide dalje...

Članarina za 2020.

Pristupnica

Klikni za preuzimanje pristupnice

Brojač posjeta