fixed background image joomla

Pismo građanima - Zajedničkim snagama i našim discipliniranim ponašanjem, spriječimo širenje virusa!

PU B P.nadzor1Zajedničkim snagama i našim discipliniranim ponašanjem, spriječimo širenje virusa!

Dragi i poštovani građani!

Znamo da vas ovo lijepo vrijeme mami van, ali nemojte popustiti, ostanite u svojim domovima. Ukoliko i izađete u šetnje, učinite to na mjestima u osami, na koja inače ne izlazi mnoštvo građana. Ni mi vas ne želimo upozoravati, rastjerivati ili kažnjavati.

Za dobrobit svih nas slijedite preporuke stručnjaka, izlazite samo u opravdanim slučajevima kada je to nužno. Izvan svojih domova držite socijalnu distancu jedno od drugoga.

Pratite izvješća Stožera civilne zaštite, te se pridržavajte Odluka kao: Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka, Odluke o mjeri strogog ograničavanja i zadržavanja na ulicama i drugim javnim površinama i dr.

Ako ste pod mjerama samoizolacije, pridržavajte se strogo danih uputa i ne izlazite iz svojih domova.

Kao što ste primijetili, mi smo uvijek uz vas, čuvamo vas, a tako vi čuvajte nas, te svojim discipliniranim ponašanjem doprinesite našem zdravlju i normaliziranju stanja.

Potrudimo se i zajedničkim snagama i strpljenjem spriječimo širenje virusa, sačuvajmo zdravlje te vratimo naše živote u normalu, kao što je to bilo ranije.

Srdačno vas pozdravljaju vaši policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske.

Opširnije...

U Aržanu obilježena 29. obljetnica stradavanja Josipa Jovića

Josip JovicU Aržanu je danas obilježen 29. obljetnica stradavanja prvog hrvatskog redarstvenika Josipa Jovića koji je 31. ožujka 1991. godine poginuo na Plitvičkim Jezerima.

U spomen na žrtvu Josipa Jovića i Krvavog uskrsa, u ime Ministarstva unutarnjih poslova i PU splitsko-dalmatinske Marko Srdarević, zamjenik načelnika danas je posjetio Aržano i upalio svijeću na grobu Josipa Jovića zajedno s članovima obitelji Tomislavom i Josipom Jović, zamjenikom župana Splitsko-dalmatinske županije Lukom Brčićem i načelnikom općine Cista Provo Božom Ćubić.

U ovim posebnim vremenima i specifičnim uvjetima, iako nismo u mogućnosti obilježiti 29. obljetnicu stradavanja Josipa Jovića uz misu i svečanu akademiju, prisjećamo se našeg Josipa Jovića i svih poginulih branitelja.

Opširnije...

UPOZORENJE: Ne dajte osobne podatke putem mobitela

Ne nasjedajte jer Ministarstvo unutarnjih poslova ne prikuplja osobne podatke građana putem mobilnih aplikacija!  Ne dostavljate osobne podatke nikome jer postoji opasnost da će biti zloupotrijebljeni. Svaki pokušaj neovlaštenog prikupljanja vaših osobnih podataka prijavite policiji na 192.

Upozorenje gradjanima