fixed background image joomla

Premijera filma „Hrvatski anđeli rata” Jakova Sedlara

𝗨𝗹𝗮𝘇 𝗷𝗲 𝗯𝗲𝘀𝗽𝗹𝗮𝘁𝗮𝗻 𝘂𝘇 𝗼𝗯𝗮𝘃𝗲𝘇𝗻𝘂 𝗿𝗲𝘇𝗲𝗿𝘃𝗮𝗰𝗶𝗷𝘂 𝘂𝗹𝗮𝘇𝗻𝗶𝗰𝗮: 091/ 22 44 250 ili 035/ 442 056

Premijera andjeli rata

Poziv na testiranje kandidatima / kandidatkinjama

natjecaj fotoPoziv na testiranje kandidatima / kandidatkinjama s područja PU brodsko-posavske za upis u program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac / policajka u 2020./2021. godini

Kandidati / kandidatkinje s područja PU brodsko-posavske koji ispunjavaju formalne uvjete za upis navedene u natječaju objavljenom 2. ožujka 2020. godine pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati:

08. lipnja 2020. godine, Kazališno koncertna dvorana Ivana Brlić Mažuranić
u Slavonskom Brodu, Trg Stjepana Miletića 12, s početkom u 8:00 sati

Kandidati / kandidatkinje koji su pozvani na selekcijski postupak doznat će klikom OVDJE.

Kandidati / kandidatkinje moraju se pridržavati točnog vremena dolaska te poštivati pravila kućnog reda navedenog mjesta selekcijskog postupka. Kandidat/kandidatkinja koji se bez opravdanog razloga ne odazove pozivu u točno vrijeme ili ne poštuje kućni red/pravila bit će isključen/a iz natječajnog postupka.

Opširnije...

Projekt "PERSPEKTIVA" - Povećanje zapošljivosti nezaposlenih osoba u Slavonskom Brodu

PerspektivaPovećanje zapošljivosti nezaposlenih osoba u Sl. Brodu

Projekt je prijavljen ispred Grada Slavonskog Broda u partnerstvu s Centrom za socijalnu skrb, Udrugom HVIDR-a Slavonski Brod i Romskom udrugom mladih BPŽ u veljači 2018. godine.

Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava Grad Slavonski Brod sklopio je dana 13. ožujka 2020. s Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu poduku, te Hrvatskim zavodom za zapošljavanje. Ukupna vrijednost projekta je 1.489.910,52 kn. Ciljevi projekta su:

1. otvoriti nove perspektive za zapošljavanje i socijalno uključivanje za 50 nezaposlenih osoba s urbanog područja Slavonskog Broda kroz jačanje njihovih stručnih znanja te osobnih vještina.

2. Poduprijeti proces razvoja novih perspektiva za 50 nezaposlenih osoba s urbanog područja Slavonskog Broda jačanjem kapaciteta 15 stručnjaka koji kroz svoj svakodnevni rad pružaju aktivni doprinos zapošljavanju i socijalnom uključivanju marginaliziranih skupina.

Ciljane skupine su: 50 nezaposlenih osoba, od toga 10 pripadnika romske nacionalne manjine, 5 osoba s invaliditetom te 35 dugotrajno nezaposlenih. 15 stručnjaka koji rade s nezaposlenim osobama pripadnicima marginaliziranih skupina. Ciljane skupine su dugotrajno nezaposlene osobe, mladi do 20 godina, nezaposleni iznad 6 mjeseci i osobe starije od 30 godina nezaposlene iznad 12 mjeseci.

Opširnije...

U Slavonskom Brodu svečano obilježen Dan državnosti RH

dan drzavnosti 2020 01U subotu 30. svibnja 2020. g. u Slavonskom Brodu je svečano obilježen Dan državnosti Republike Hrvatske.

Svečanost obilježavanja Dana državnosti započela je održavanjem sv. mise za Domovinu u 9:00 sati u Župnoj crkvi Gospe Brze Pomoći, nakon čega su u organizaciji Udruge roditelja poginulih hrvatskih branitelja položeni vijenci i zapaljene svijeće kod spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima na Trgu Stjepana Miletića u Slavonskom Brodu.

U nazočnosti mnogobrojnih predstavnika braniteljskih i stradalničkih udruga, predstavnika vlasti, političkih stranaka i predstavnika PU brodsko-posavske, na Gradskom groblju u Slavonskom Brodu potom su u 11:00 sati položeni vijenci kod Središnjeg križa, u spomen na sve poginule, nestale u umrle hrvatske branitelje, ali i u spomen na sve one umrle koji su sudjelovali i dali svoj doprinos u stvaranju slobodne i neovisne Republike Hrvatske.

Opširnije...