fixed background image joomla

Lea se vrlo uspješno oporavlja od složene i teške operacije

Hvala dragom Bogu, naša mala Lea se ovih dana oporavlja od vrlo složene operacije, koja je prošla više nego dobro! Njena majka je uhvatila malo slobodnog vremena i uručila nam ovu prekrasnu zahvalnicu za naš skromni financijski doprinos pri realizaciji prikupljanja financijskih sredstava potrebnih za ovu operaciju.

DOBRO JE ČINITI DOBRO!

Lea

 

Opširnije...

SBTV - DNEVNIK - NAKON TEŠKE OPERACIJE DJEVOJČICA LEA USPJEŠNO SE OPORAVLJA

Lijepo je vidjeti ovakve pozitivne vijesti i sretni smo što je ova teška operacija, hvala dragom Bogu, bila vrlo uspješna!

U humanitarnoj akciji prikupljanja financijskih sredstava za operaciju ove hrabre djevojčice sudjelovala je i naša Udruga, što je samo još jedan pokazatelj kako je uvijek dobro činiti dobro!

Svečano i dostojanstveno obilježen Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja

Dan pobjede2020 2Svečano i dostojanstveno obilježen Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja

U prigodi Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja i 25. obljetnice VRO "Oluja" u Slavonskom Brodu su 5. kolovoza 2020. kod spomenika poginulim hrvatskim braniteljima položeni vijenci i upaljene svijeće u spomen na sve poginule, nestale i umrle hrvatske branitelje.

Vijence su prvo položili članovi obitelji poginulih hrvatskih branitelja, a potom i ostala mnogobrojna izaslanstva, te predstavnici udruga proisteklih iz Domovinskog rata, među kojima su bili i članovi Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije.

Opširnije...