fixed background image joomla

2. Memorijal „Šimo Đamić“ - PU brodsko-posavska

MemoNa natjecanje se prijavilo 66 policijskih službenika Ministarstva unutarnjih poslova

U petak (11. rujna), u organizaciji Ministarstva unutarnjih poslova, Policijske uprave brodsko-posavske, po drugi puta održat će se natjecanje policijskih službenica i službenika Ministarstva unutarnjih poslova, pod nazivom 2. memorijal „Šimo Đamić“. I ove godine, Ministarstvo unutarnjih poslova će saznati tko je najspremnija pripadnica i najspremniji pripadnik od prijavljenih 66 policajaca.

Kroz opću i specijalnu tjelesnu pripremu policajke i policajci se susreću s raznim policijskim disciplinama, a svi sudionici ovog natjecanja morat će pokazati veliko samopouzdanje, visoki stupanj tjelesne snage, izdržljivosti, koordinacije, motoričkih sposobnosti, znanja iz navigacije, snalaženja u prostoru, ali popraćeno snažnom željom da budu glasnici sjećanja na poginule hrvatske branitelje, vojnike i policajce te sina slavonske ravnice, ratnog zapovjednika Specijalne policije, Policijske uprave brodsko-posavske Šimu Đamića.

Već od danas (8. rujna) u obučnom centru u Spačvi na svoj trnoviti put krenuli su policijski kandidati natjecanja, gdje će proći zahtjevne kvalifikacije u vještinama gađanja iz kratkog naoružanja i jurišne puške, veslanja kanuom, poznavanja samoobrane te poznavanja zakonskih propisa. Nakon kvalifikacija formirat će se konačna startna lista, po kojoj će 11. rujna na natjecanje za najspremnijeg pripadnika Ministarstva unutarnjih poslova krenuti prijavljeni kandidati.

Opširnije...

Promjena sjedišta Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije

Rjesenje o promjeni sjedista 1Temeljem Odluke Skupštine UHBDRP BPŽ o promjeni adrese sjedišta Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije, koja je donesena na redovnoj Izvještajnoj skupštini održanoj 7. ožujka 2020.g. u Slavonskom Brodu, zaprimili smo 14. srpnja 2020.g. Rješenje upravnog odjela za opću upravu i imovinsko-pravne odnose, Odsjek za opću upravu Brodsko-posavske županije, kojim se odobrava promjena adrese sjedišta Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije.

Nova adresa sjedišta UHBDRP BPŽ:

35000 Slavonski Brod, Stjepana Marjanovića 2.

(Dom HVIDR-a Slavonski Brod)

Opširnije...

Lea se vrlo uspješno oporavlja od složene i teške operacije

Hvala dragom Bogu, naša mala Lea se ovih dana oporavlja od vrlo složene operacije, koja je prošla više nego dobro! Njena majka je uhvatila malo slobodnog vremena i uručila nam ovu prekrasnu zahvalnicu za naš skromni financijski doprinos pri realizaciji prikupljanja financijskih sredstava potrebnih za ovu operaciju.

DOBRO JE ČINITI DOBRO!

Lea

 

Opširnije...

SBTV - DNEVNIK - NAKON TEŠKE OPERACIJE DJEVOJČICA LEA USPJEŠNO SE OPORAVLJA

Lijepo je vidjeti ovakve pozitivne vijesti i sretni smo što je ova teška operacija, hvala dragom Bogu, bila vrlo uspješna!

U humanitarnoj akciji prikupljanja financijskih sredstava za operaciju ove hrabre djevojčice sudjelovala je i naša Udruga, što je samo još jedan pokazatelj kako je uvijek dobro činiti dobro!