Predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije BPŽ

Na Izvanrednoj izbornoj skupštini UHBDRP BPŽ, održanoj 9. siječnja 2019.g. u Slavonskom Brodu, na dužnost predsjednika Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije jednoglasno je izabran VLATKO KRZNARIĆ iz Starog Topolja, hrvatski branitelj i dragovoljac Domovinskog rata od 1990.g.

Vlatko KrznaricPoštovani članovi UHBDRP BPŽ!

Ovim putem želim naglasiti kako ću u suradnji s članovima Izvršnog odbora, kao i svim ostalim Tijelima naše udruge, nastaviti s predanim radom. Trudit ćemo se poboljšati dosadašnji rad i podići ga na još višu razinu, uz pomoć, zalaganje i suradnju svih Vas.

Nastavljamo s provedbom i realizacijom svih ideja, planova i ciljeva koje smo planirali u ovom mandatu za koji su nam članovi ukazali povjerenje. Neprekidno ćemo raditi na promicanju istine i temeljnih vrijednosti obrambenog i oslobodilačkog Domovinskog rata, te očuvanju digniteta svih hrvatskih branitelja.

Zalagat ćemo se za ravnopravnost svih članova naše Udruge, kao i za očuvanje ugleda i dostojanstva svakog pojedinca. Radit ćemo i dalje na promicanju istine i vrijednosti Domovinskog rata, a posebice na isticanju značaja, doprinosa i uloge pripadnika MUP-a RH tijekom stvaranja i obrane Domovine od srbočetničkog agresora.

Nikada nećemo i ne smijemo zaboraviti svoje suborce koji su tijekom obrambenog Domovinskog rata položili svoje živote za slobodnu i neovisnu Republiku Hrvatsku.

Povrata na naslovnicu