U Slavonskom Brodu održana 6. sjednica Izvršnog odbora UHBDRP BPŽ

in Vijesti
Kreirano: 28 Ožujak 2022

Arhiva foto2U Slavonskom Brodu održana 6. sjednica Izvršnog odbora UHBDRP BPŽ

U ponedjeljak, 28. ožujka 2022.g. s početkom u 18:00 sati u prostorijama "Sindikata metalaca" u Slavonskom Brodu održana je 6. sjednica Izvršnog odbora UHBDRP BPŽ.

Na sjednici su nazočili: Zdravko Kamenjaš, Željko Sekulić, Martin Živić, Tihomir Čengić, Tomislav Rajh i Vlatko Krznarić, dok su svoj izostanak opravdali: Miroslav Matić, Vlado Radošić, Ivica Đaković, Ivica Franjić i Dubravka Kovačić.

Sjednicom je predsjedavao Vlatko Krznarić, koji je u skladu s ranije usvojenim dnevnim redom podnio detaljno izvješće o radu, te izvješće o financijskom poslovanju udruge u proteklom razdoblju, koja su nakon kraće rasprave jednoglasno usvojena.

Temeljem odredbi Statuta, Izvršni odbor je u članstvo udruge primio 6 novih redovnih članova i 3 pridružena člana. Raspravljalo se potom o predloženom Planu rada za 2022.g., te je isti jednoglasno usvojen, a članstvu će biti prezentiran na Izborno-izvještajnoj skupštini udruge, koja će biti održana početkom mjeseca svibnja 2022.g.

Zasebna točka dnevnog reda bilo je održavanje redovne Izborno-izvještajne skupštine udruge, tijekom koje su dogovorene aktivnosti u svezi organizacije i pripreme iste. O svim detaljima, mjestu i terminu održavanja, članstvo će u skladu s člankom 27. stavak 1. Statuta UHBDRP BPŽ biti pravovremeno obavješteno putem elektroničkih poziva i javnom objavom na službenoj web stranici udruge.

Povrata na naslovnicu