U Slavonskom Brodu održana 1. sjednica Izvršnog odbora UHBDRP BPŽ

in Vijesti
Kreirano: 11 Siječanj 2023

GrbU Slavonskom Brodu održana 1. sjednica Izvršnog odbora Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije

U srijedu, 11. siječnja 2023. godine s početkom u 18:00 sati u službenim prostorijama "Sindikata metalaca" u Slavonskom Brodu održana je 1. sjednica Izvršnog odbora UHBDRP BPŽ u 2023. godini.

Na sjednici su nazočili: Zdravko Kamenjaš, Željko Sekulić, Tomislav Rajh, Ivica Franjić i Vlatko Krznarić, dok su svoj izostanak opravdali: Miroslav Matić, Martin Živić, Ivica Đaković i Vlado Radošić.

Sjednicom je predsjedavao Vlatko Krznarić, koji je u skladu s ranije usvojenim dnevnim redom podnio detaljno izvješće o radu i provedenim aktivnostima, te izvješće o financijskom poslovanju udruge u 2022. godini, koja su nakon kraće rasprave jednoglasno usvojena.

Temeljem odredbi Statuta, Izvršni odbor je u članstvo udruge primio 4 nova člana. Raspravljalo se potom o predloženom Planu rada za 2023.g., te je isti jednoglasno usvojen, a cjelokupnom članstvu će biti prezentiran na Izvještajnoj skupštini udruge, koja će biti održana početkom mjeseca svibnja 2023.g.

Pod točkom razno se raspravljalo o kandidiranju projekata za rad udruge temeljem Javnih natječaja i poziva od strane Ministarstva hrvatskih branitelja i Brodsko-posavskoj županije.

Na osobni zahtjev iz zdravstvenih razloga, dužnosti tajnika je razriješen Ivica Franjić, a za novog tajnika jednoglasno je izabran Željko Sekulić.

Povrata na naslovnicu