Malonogometna momčad "UDRUGA POLICIJE" na 27. Božićnom malonogometnom humanitarnom turniru zauzela visoko 4. mjesto

in Vijesti
Kreirano: 30 Prosinac 2022

Turnir 2022 01Malonogometna momčad "UDRUGA POLICIJE" zauzela visoko 4. mjesto na održanom 27. Božićnom malonogometnom humanitarnom turniru u Slavonskom Brodu

U petak, 30. prosinca 2022.g. završen je 27. Božićni malonogometni humanitarni turnir u Slavonskom Brodu, na kojem je malonogometna momčad "UDRUGA POLICIJE" u završnoj utakmici i borbi za 3. mjesto izgubila rezultatom 2:1, te je ovo natjecanje završila na visokom 4. mjestu od ukupno 12 momčadi koje su se proteklih dana natjecale u veteranskoj kategoriji 50+ godina.

Turnir smo započeli vrlo dobro, gdje smo odmah u početku zabilježili pobjedu, nakon čega smo jednu utakmicu odigrali neriješeno i potom nesretno izgubili na penale. Bilježimo potom pobjedu kojom odlazimo u polufinale natjecanja i nakon poraza dolazimo u priliku osvojiti 3. mjesto, no na žalost u samoj završnici utakmice primamo gol i turnir završavamo na 4. mjestu.

Premda ovoj osvojenoj poziciji na pripada nikakva nagrada, više smo nego ponosni što smo sudjelovali na ovom prestižnom natjecanju i na osvojenom rezultatu s obzirom na činjenicu kako se u ovoj kategoriji 50+ godina natjecalo 12 vrlo dobrih momčadi.

Ponosni smo također na činjenicu kako su našu momčad činili hrvatski branitelji iz Domovinskog rata, članovi dvije sestrinske / bratske udruge: Udruge Specijalne jedinice policije u obrani Domovine MUP-a RH Slavonski Brod - "ŠIMINI ANĐELI PAKLA" i Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije.

Za malonogometnu momčad "UDRUGA POLICIJE" kroz sve dane natjecanja nastupali su: Ante Katinić (vratar), Zdravko Kamenjaš (trener-igrač), Andrija Živković, Josip Rašić, Berislav Vardić, Darko Rašić, Božidar Teskera, Nenad Đaković, Željko Kljajić, Amir Lošić i Ivica Martić, dok su stručni stožer činili Željko Sekulić, Josip Duspara i Vlatko Krznarić.

Turnir 2022 02

Turnir 2022 03