Hrvatski branitelji na Odjelu pedijatrije slavonskobrodske bolnice "Dr. Josip Benčević" darivali djecu prigodnim darovima

in Vijesti
Kreirano: 23 Prosinac 2022

Djeca 01Vrijeme je blagdana Božića, a mjesec prosinac je ujedno i vrijeme prigodnog darivanja, stoga smo 23. prosinca 2022.g. posjetili Odjel pedijatrije slavonskobrodske bolnice "Dr. Josip Benčević", kojom prigodom su predstavnici dvije bratske / sestrinske udruge -  Udruge specijalne jedinice policije "Šimini Anđeli Pakla"Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije darivali bolesnu djecu skromnim božićnim darovima i slatkišima.

Zlatko (Pele) Petković je ulogu Djeda Božićnjaka odradio vrlo kvalitetno, koji je vidno iznenađenim, ali oduševljenim mališanima podijelio prigodne božićne darove.

Djedu Božićnjaku su ovaj puta ulogu "sobova" preuzeli predsjednici navedenih braniteljskih udruga Vlatko Krznarić i Andrija Živković.

U ime svih zdravstvenih djelatnika ovog odjela, na ovoj vrlo lijepoj inicijativi (njihove riječi) osobno su se zahvalili voditelj Odjela pedijatrije Ivan Krajinović, dr. med. i glavna sestra Anita Lakušić, mag. med. techn.

Molimo dragog Boga neka ovim mališanima ponajprije podari zdravlje, kako bi čim prije napustili bolnicu, vratili se svojim domovina i bili sa svojim obiteljima.

Djeca 05

Djeca 06