Slavonski Brod - 27. Božićni malonogometni turnir humanitarnog karaktera

in Vijesti
Kreirano: 20 Prosinac 2022

Bozicni turnir 2022 mMalonogometna momčad Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije sudjelovat će na 27. Božićnom malonogometnom turniru, koji i ove godine ima humanitarni karakter

U organizaciji MNK "Brod 035" već 27. godinu za redom održava se tradicionalni Božićni malonogometni turnir u Slavonskom Brodu, pa će se tako i ove godine natjecati malonogometne momčadi u 9 starosnih kategorija, za koje su osigurane i vrlo vrijedne nagrade.

Malonogometna momčad Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije natjecat će se u veteranskoj kategoriji 50+ godina.

S obzirom na bitnu činjenicu kako dio standardnih igrača naše malonogometne momčadi još uvijek nije zakoračio u dobnu skupinu 50+ godina, dogovorena je suradnja s članovima Udruge specijalne jedinice policije "Šimini Anđeli Pakla", te je sastavljena jedna zajednička mješovita momčad koja će na ovom natjecanju nositi zajednički naziv "UDRUGA POLICIJE".

Očekujemo prije svega dobru sportsku zabavu i druženje, ali se ujedno nadamo i vrlo dobrim rezultatima.

Bozicni turnir 2022

Povrata na naslovnicu