Zajednica udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije RH dodijelila plaketu ministru Medvedu

in Vijesti
Kreirano: 06 Prosinac 2022

Tomo povelja 01Predsjednik Zajednice Marijan Smernić uručio je ministru Medvedu plaketu za svesrdnu pomoć i dugogodišnju suradnju

Zajednica udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije RH dodijelila je potpredsjedniku Vlade i ministru hrvatskih branitelja Tomi Medvedu plaketu za svesrdnu pomoć i dugogodišnju suradnju, koju mu je 6. prosinca 2022. uručio predsjednik Zajednice Marijan Smernić.

Tom prigodom Smernić je izvijestio ministra o Izbornoj skupštini ZUHBDRP RH, provedenoj 22. listopada 2022. u Velikoj Trnovitici, na kojoj je ponovno izabran za predsjednika Zajednice.

Zahvalio ministru Medvedu na potpori Zajednici, kao i na suradnji koju imaju s Ministarstvom hrvatskih branitelja, a ministar Medved zahvalio je na dodijeljenoj mu plaketi.

Istaknuo je kako je partnerstvo s udrugama iz Domovinskog rata postignuto od prvog dana njegovog mandata, a briga o braniteljsko-stradalničkoj populaciji, uz promicanje vrijednosti Domovinskog rata, trajna zadaća svih djelatnika Ministarstva.

Izvor: Ministarstvo hrvatskih branitelja

Tomo povelja 02

Povrata na naslovnicu

NA VRH