●●● ODGOĐENO ●●● Likovna kolonija hrvatskih branitelja u sklopu proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

in Vijesti
Kreirano: 01 Kolovoz 2022

Nakon što smo zaprimili strašnu vijest kako se zadnja dva dana u jednoj zagrebačkoj bolnici za život bori VINKO MATOŠEVIĆ, mladić životne dobi 17 godina, sin Drage Matoševićačlana naše udruge i voditelja našeg projekta Likovna kolonija hrvatskih branitelja "Boje Hrvatske nikada ne blijede", koja se trebala održati u sklopu proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, 5. kolovoza 2022.g., donosim Odluku o odgodi održavanja ove planirane aktivnosti.

Odluku o novom terminu donijeti će Izvršni odbor na slijedećoj sjednici, a predložit ću da novi termin bude u sklopu obilježavanja Dana hrvatskih branitelja Brodsko-posavske županije 16. rujna 2022.g., kojeg organizira Koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskog rata Brodsko-posavske županije.ž

U ovim teškim trenucima preostaje nam jedino moliti dragog Boga neka bude u pomoći Vinku i neka da snage njegovoj cijeloj obitelji kako bi izdržali sve ovo kroz što prolaze zadnjih dana.

Vlatko Krznarić, predsjednik UHBDRP BPŽ

Banner Boje Hrvatske2