Članovi Udruge sudjelovali u osiguranju 2. "Hoda za život" u Slavonskom Brodu

in Vijesti
Kreirano: 07 Svibanj 2022

Hod za zivot 2022 1I ove godine, članovi Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije odazvali su se pozivu organizatora inicijative "HOD ZA ŽIVOT" koji je po drugi puta održan 7. svibnja 2022.g. u gradu Slavonskom Brodu, te su u suradnji s članovima Udruge Specijalne jedinice policije u obrani Domovine MUP-a RH Slavonski Brod - "Šimini Anđeli Pakla" kroz redarsku službu odradili osiguranje ovog javnog okupljanja.

Ovogodišnji "Hod za život" u kojem su sudjelovali mnogobrojni građani, uz nazočnost velikog broja mladeži i djece, kretao se ulicama Slavonskog Broda od polaznog odredišta kod sportske dvorane Vijuš na Bjelišu sve do gradskog korza na Trgu Ivane Brlić Mažuranić gdje je održan prigodni program.

Dužnost voditelja redarske službe obnašao je Andrija Šaravanja, dok su članovi redarske službe bili: Željko Veseličić, Tihomir Čengić, Stipo Ćorluka, Željko Turina, Pero Duspara i Vlatko Krznarić.

I ovogodišnje okupljanje građana i hodnja gradom protekli su krajnje mirno i dostojanstveno uz podršku mnogobrojnih građana na koje je "HOD ZA ŽIVOT" nailazio duž cijelog planiranog puta kretanja.

Službeno osiguranje povorke građana pod nazivom "HOD ZA ŽIVOT", te reguliranje prometa i pratnju policijskim vozilima odradili su policijski službenici PU brodsko-posavske.

Hod za zivot 2022 2

Hod za zivot 2022 4

Hod za zivot 2022 3

Hod za zivot 2022 6

Hod za zivot 2022 7

Hod za zivot 2022 8

Hod za zivot 2022 10

Hod za zivot 2022 9

Hod za zivot 2022 11

Povrata na naslovnicu

NA VRH