ODRŽAN HUMANITARNI TURNIR ZA POMOĆ OBITELJI PRERANO UMRLOG HRVATSKOG BRANITELJA

in Vijesti
Kreirano: 24 Listopad 2021

Hum turnir 2021ODRŽAN HUMANITARNI TURNIR ZA POMOĆ OBITELJI PRERANO UMRLOG HRVATSKOG BRANITELJA - Klub 3. bojne "KOBRE", Slavonski Brod, 23.10.2021.g.

U organizaciji Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije i Udruge veterana 3. gardijske brigade "KUNE" – Ogranak Slavonski Brod, u subotu, 23. listopada 2021.g. u prostorijama Kluba veterana 3. bojne "KOBRE" u Slavonskom Brodu, održan je Humanitarni turnir u beli i stolnom nogometu. Na turniru su tijekom večeri prikupljana financijska sredstva za pomoć obitelji našeg prijatelja i suborca, prerano umrlog hrvatskog branitelja.

REZULTATI - BELA

1. mjesto: Udruga specijelne jedinice policije ŠAP Slavonski Brod - Tomislav Vrbančić i Josip Jazvić
2. mjesto: Udruga veterana 3. gardijske brigade "KUNE" – Ogranak Slavonski Brod - Luka Krijan i Vladimir Šaf
3. mjesto: Udruga specijelne jedinice policije ŠAP Slavonski Brod - Miroslav Banović i Franjo Bodlović

REZULTATI - STOLNI NOGOMET

1. mjesto: SREĆKOVIĆI - Josip Dubac i Ivan Filipović
2. mjesto: ZNALCI - Vladimir Šaf i Petar Bubalo
3. mjesto: ŠANKERI - Vinko Hančić i Zlatko Jurišić

UDRUGE KOJE SU SE ODAZVALE OVOJ HUMANITARNOJ AKCIJI:
1. Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije
2. Udruga veterana 3. gardijske brigade "KUNE" – Ogranak Slavonski Brod
3. Udruga specijelne jedinice policije ŠAP Slavonski Brod
4. Udruga 108. brigade ZNG RH Slavonski Brod
5. Udruga hrvatskih branitelja pripadnika HRZ i PZO-a Slavonskog Broda

Financijska sredstva ostvarena tijekom održavanja humanitarnog turnira od kootizacije, prodaje pića i donacija pojedinaca iznose 3.380,00 kn. Cjelokupan iznos darovan je obitelji prerano umrlog hrvatskog branitelja, našeg kolege, prijatelja i suborca.

Hum turnir 2021 2

Hum turnir 2021 3