U Kutini održan 14. Memorijalni malonogometni turnir "Dragutin Kovačević"

in Vijesti
Kreirano: 09 Listopad 2021

kutina 2021 31Malonogometna momčad UHBDRP BPŽ sudjelovala je u subotu 9. listopada 2021. godine u Kutini na 14. Memorijalnom malonogometnom turniru „Dragutin Kovačević“ u organizaciji Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Sisačko-moslavačke županije - Podružnica Kutina.

Ovaj turnir održava se već dugi niz godina u znak sjećanja na Dragutina Kovačevića, zapovjednika Policijske postaje Kutina koji je poginuo 1991.g. u borbi s neprijateljskom tzv. JNA prilikom oslobađanju vojarne u Doljanima pokraj Daruvara.

Prije početka turnira položen je vijenac i zapaljenje su svijeće na spomeniku ispred Policijske postaje Kutina u spomen na zapovjednika Policijske postaje Kutina Dragutina Kovačevića, ali i na sve ostale poginule, nestale i umrle hrvatske branitelje iz Domovinskog rata.

Titulu prvaka turnira iz 2019.g. malonogometna momčad UHBDRP BPŽ nije uspjela obraniti, a prijelazni pehar je nakon svih odigranih utakmica zasluženo osvojila veteranska momčad hrvatskih branitelja "Petrokemija - Kutina".

Za momčad UHBDRP BPŽ igrali su: Božo Peić (vratar), Zdravko Kamenjaš (trener-igrač), Domagoj Matošević, Tomislav Vlainić, Pero Petrić, Berislav Vardić, Tomislav Rajh, Božidar Teskera i Josip Duspara (rezervni vratar), dok su u pratnji momčadi bili tajnik Ivica Franjić i predsjednik Vlatko Krznarić.

Povrata na naslovnicu

NA VRH