Potpisani ugovori s Brodsko-posavskom županijom o sufinanciranju projekata i programa braniteljskih udruga proisteklih iz Domovinskog rata

in Vijesti
Kreirano: 16 Lipanj 2021

ugovorDana 16. lipnja 2021.g. u sjedištu Brodsko-posavske županije u Slavonskom Brodu, potpisani su ugovori o sufinanciranju projekata i programa braniteljskih udruga proisteklih iz Domovinskog rata s područja Brodsko-posavske županije.

U ime Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije, danas je dva ugovora potpisao njen predsjednik Vlatko Krznarić, a isti su predmet sufinanciranja dva projekta koje je udruga kandidirala na nedavno objavljenom Javnom natječaju od strane Brodsko-posavske županije.

Nakon provedenog Javnog natječaja i ocjene svih pristiglih kandidiranih projekata i programa braniteljskih udruga, projekti Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije ocjenjeni su vrlo kvalitetnima, te su za njihovu provedbu tijekom 2021. godine odobrena sredstva u visini od 6.000,00 kn za svaki projekt pojedinačno, što u ukupnom iznosu 12.000,00 kn.

Temeljem potpisanih ugovora, od strane Brodsko-posavske županije biti će sufinancirana slijedeća dva projekta:

"25. Memorijalni malonogometni turnir Josip Jović - Aržano"

"Obilježavanje obljetnica proisteklih iz Domovinskog rata"

Potpisivanju ugovora u ime Brodsko-posavske županije nazočio je Branko Sabo, mag.oec.privremeni pročelnik Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb i hrvatske branitelje.

Povrata na naslovnicu