Polaganjem cvijeća i paljenjem lampiona ispred PU brodsko-posavske kod spomenika poginulim hrvatskim policajcima obilježen Dan udruge i 15. obljetnica njenog osnutka

in Vijesti
Kreirano: 20 Svi 2021

Dan udruge 2021 6Dana 20. svibnja 2021. godine u prigodi obilježavanja Dana Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije i 15. obljetnice njenog osnutka, predstvnici UHBDRP BPŽ u sastavu: Vlatko Krznarić, Zdravko Kamenjaš, Ivica Franjić i Stipo Ćorluka, te načelnik PU brodsko-posavske Antun Valić u pratnji svog zamjenika Ivice Kovačevića, položili su cvijeće i upalili lampione ispred PU brodsko-posavske kod spomenika poginulim hrvatskim policajcima, a potom i kod spomen obilježja poginulim i nestalim hrvatskim braniteljima kod KKD "Ivana Brlić Mažuranić.

Na žalost, zbog epidemiološke situacije uzrokovane širenjem zarazne bolesti Covid-19, a prvenstveno u interesu zaštite zdravlja naših članova, drugu godinu za redom spriječeni smo organizirati okupljanje svih naših članova i na taj način svečano obilježiti Dan udruge, kako smo to činili ranijih godina.

Odlukom Izvršnog odbora odlučeno je da ovogodišnje obilježavanje Dana udruge i 15. obljetnicu njenog osnutka obilježimo vrlo skromno, uz polaganje cvijeća i paljenje lampiona u spomen na sve poginule hrvatske policajce u Domovinskom ratu i preminule nakon završetka Domovinskog rata.

Dan udruge 2021 a 1Dan udruge 2021 a 2

Dan udruge 2021 a 3Dan udruge 2021 a 4