U Gromačniku održan Memorijalni turnir "Damir i Miro"

in Vijesti
Kreirano: 30 Srpanj 2016

Grom 01U organizaciji NK "Sloga" iz Gromačnika održan je Memorijalni turnir "Damir i Miro" u Gromačniku. Sve je započelo polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na grobove Miroslava Jurjevića i Damira Turšića u čiji spomen se turir i održao, a sve je nastavljeno nogometnim turnirom na kojem su sudjelovale ekipe limača, seniora i veterana.

Turnir su započeli limači NK "Marsonia" Slavonski Brod, NK "Mladost" Sibinj , NK "Slavonac" Brodski Stupnik i NK "Sloge" Gromačnik. Najbolji u kategoriji bili su limači NK "Marsonie" koji su u završnoj utakmici pobjedili NK "Slogu" rezultatom 6:1. Najbolji igrači bili su Bumbić Gabrijel iz NK "Marsonie" i Gligić Karlo iz NK "Sloge". Treća je ekipa iz Sibinja dok je četvrto mjesto pripalo ekipi iz Brodskog Stupnika.

Nakon turnira limača započeo je turnir Veteranana kojem su nastupile momčadi UHBDRP BPŽ (Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije), "Graničar" Brodski Varoš, NK "Sloga" Gromačnik i NK "Sloga 2" Gromačnik. Najbolji među veteranima bili su NK "Sloga" koji su u finalnoj utakmici pobijedili ekipu UHBDRP BPŽ (Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije - osvojeno 2. mjesto). Za 3. mjesto borili su se NK "Sloga 2" i NK "Graničar" u kojem su pobjedu ipak odneli dečki iz NK "Sloge". Najbolji strijelac veteranskog turnira s 4 gola je Bernard Breulj iz ekipe NK "Sloga 2".

Na kraju igrao se glavni seniorski turnir na kojem je nastupilo 12 ekipa raspoređenih u 4 skupine. U polufinale su prošle ekipe ELEKTROMONT (čiji su svi igrači igrači NK SLOGE), KLEMM SECURITY, MILIĆ INTERIJERI i PASTRVKE.

U 1. polufinalu ELEKTROMONT je pobjedio ekipu KLEMM SECURITY sa 5:1, a u 2. utakmici MILIĆ INTERIJERI su pobjedili PASTRVKE sa 1:0. Za 3. mjesto su se samo raspucavali penali i tu je bila bolja ekipa KLEMM SECURITY (5:4) . U finalu bolji su bili dečki iz ELEKTROMONTA koji su pobijedili 3:2 ekipu MILIĆ INTERIJERI.

Za pobjedničku ekipu su nastupali IVAN DRGLIN, DAVOR TOMAKIĆ, PETAR TOMAKIĆ, KREŠO KOVAČEVIĆ, ZVONIMIR SULIĆ, JOSIP KRAJNOVIĆ i KREŠIMIR TOMAKIĆ. Teško je istaknuti pojedinca, svi su igrali fantastično ali ipak najefikasniji su bili JOSIP KRAJNOVIĆ i ZVONIMIR SULIĆ.

Izvor: EBROD.NET

Grom 02

Grom 03

NA VRH