Članovi UHBDRP BPŽ na svečanoj proslavi Dana pobjede, Dana domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja u Kninu i 21. obljetnici Vojno-redarstvene operacije "OLUJA"

in Vijesti
Kreirano: 06 Kolovoz 2016

Knin uvodnaČlanovi Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije, među mnogobrojnim ostalim Udrugama, članicama Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata Brodsko-posavske županije, nazočili su 5. kolovoza 2016. godine u hrvatskom kraljevskom gradu Kninu na proslavi Dana pobjede, Dana domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja i svečanom obilježavanju 21. obljetnice Vojno-redarstvene operacije "OLUJA".

Za članove UHBDRP BPŽ i članove njihovih obitelji, od strane Zajednice udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Republike Hrvatske, organiziran je do Knina besplatan prijevoz jednim autobusom, koji je sufinanciralo Ministarstvo branitelja Republike Hrvatske.

Izaslanstvo koje je sudjelovalo u službenom protokolu i ceremonijalu svečanog dijela proslave na kninskoj tvrđavi činili su Marijan Smernić, predsjednik Zajednice udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Republike Hrvatske i Željko Golubičić, predsjednik UHBDRP Brodsko-posavske županije, dok su se ostali članovi Udruge priključili u nastavku vrlo lijepe i svečane proslave, koja je upriličena na centralnom trgu u Kninu, gdje se također imalo što vidjeti i poslušati.

Nakon službenog dijela protokola u Kninu, autobus s članovima UHBDRP BPŽ zaputio se prema moru u mjesto Vodice, na kratki prekrasan izlet i popodnevno kupanje, nakon čega je uslijedio povratak u večernjim satima na koncert Marka Perkovića Thompsona i ostalih izvođača, koji je upriličen na stadionu NK "Dinara" u Kninu.

Po završetku više nego odličnog koncerta Marka Perkovića Thompsona i ostalih izvođača vrlo zadovoljna i vesela ekipa je krenula put Slavonskog Broda, a činili su ju slijedeći članovi Udruge: Željko Golubičić, Katica Golubičić, Vlatko Krznarić, Antun Đurić, Ivica Vukovac, Nenad Đaković, Mladen Ivezić, Ivica Franjić, Damir Čengić, Pero Lukić, Božidar Šunjić, Ivica Veselčić, Ivan Vrljić, Mirko Cimbal, Zlatan Jerković i Antun Luketić.

 

NA VRH