facebook logoPoštovani članovi udruge i cijenjeni posjetitelji web stranice UHBDRP BPŽ!

U svrhu što kvalitetnijeg informiranja svih naših članova, ali i šire javnosti, 6. siječnja 2015. godine pokrenuli smo facebook stranicu naše udruge pod nazivom "Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije BPŽ".

Uz našu službenu web stranicu, koja se nalazi na adresi: www.udruga-policije-bpz.hr, gdje možete pratiti sve službene objave i obavijesti udruge, na pokrenutoj facebook stranici, također možete pratiti događanja iz rada i djelovanja udruge, gdje ćemo objavljivati razne objave i obavijesti, fotografije, audio i video zapise vezane uz hrvatske branitelje i Domovinski rat.

Iskreno se nadamo da ćemo na ovaj način doprinijeti kvalitetnijem izvještavanju i informiranju svih naših članova, ali također i kroz ovaj oblik informiranja želja nam je upoznati širu javnost o našem djelovanju, kao i o našim nastojanjima i aktivnostima u promicanju vrijednosti Domovinskog rata i hrvatskih branitelja.