dan udruge 2015 001U subotu 23. svibnja 2015. svečano je obilježen Dan udruge i 9. obljetnica osnutka Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata Brodsko-posavske županije.

Obilježavanje je započelo polaganjem cvijeća i paljenjem svijeća u 10:00 sati kod spomenika poginulim hrvatskim braniteljima policajcima ispred zgrade PU brodsko-posavske u Slavonskom Brodu, gdje su nazočili brojni članovi udruge, prevođeni Željkom Golubičićem, predsjednikom UHBDRP BPŽ.

Nakon službenog protokola, svi nazočni su se uputili u mjesto Sibinj, pokraj Slavonskog Broda, gdje je u organizaciji članova udruge s tog područja, predvođenih Tihomirom Čengićem, također upriličeno polaganje cvijeća i paljenja svijeća kod spomenika poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskog ratu, koji se nalazi ispred crkve u središtu naselja.

Članovi udruge su se potom uputili na svečani domjenak, kojem je domaćin bio policijski službenik u mirovini i član naše udruge Stjepan (Štefa) Kovačević s obitelji. Odlično organizirano druženje članova UHBDRP BPŽ potrajalo je do kasnih popodnevnih sati.

Članarina za 2018.