svisveti 2019 08Na slavonskobrodskom Gradskom groblju uoči blagdana Svih svetih položeni su vijenci i zapaljene svijeće

Uoči blagdana Svih svetih, danas 31. listopada 2019. na Gradskom groblju u Slavonskom Brodu, kod Središnjeg križa, položeni su vijenci i zapaljene svijeće u znak sjećanja na sve preminule.

Vijence su položila izaslanstva MUP-a RH, Ministarstva hrvatskih branitelja, Ureda državne uprave, Brodsko-posavske županije, Grada Slavonskog Broda te predstavnici mnogobrojnih braniteljskih udruga proisteklih iz Domovinskog rata, među kojima su bili i Vlatko Krznarić, Ivica Franjić, Miroslav Serdar i Zoran Džebapredstavnici UHBDRP BPŽ.

Po završetku službenog protokola na Gradskom groblju, članovi naše Udruge uputili su se u centar grada, kod Spomen obilježja poginulim i nestalim hrvatskim braniteljima s područja Brodsko-posavske županije, gdje su također položili cvijeće i upalili lampione u spomen na sve umrle, poginule i nestale hrvatske branitelje tijekom Domovinskog rata.

Likovno-literarna

Petak, 20.12.2019. - SLAV. BROD