kutina 2019 12U subotu 7. rujna 2019. godine u Kutini su održani 9. susreti Zajednice udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Republike Hrvatske, na kojima su sudjelovali i članovi Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije.

Nakon svečanog postrojavanja svih natjecatelja, intoniranja državne himne i prigodnog kulturno-umjetničkog programa, te pozdravnih govora gostiju i predsjednika ZUHBDRP RH Marijana Smernića, susrete je otvorio general Marinko Krešić, izaslanik predsjednice RH gđe. Kolinde Grabar-Kitarović.

Za UHBDRP BPŽ su nastupali: ŠAH - Ivan Mihalj, Mato Opačak i Antun Mataić, BELA: Dubravka Kovačić i Ivan Milašinović, STRELJAŠTVO: Ivica Franjić, Saša Kolar i Darijo Plivelić, NOGOMET: Željko Sekulić, Božo Peić, Zdravko Kamenjaš (trener), Nenad Đaković, Berislav Vardić, Branko Sverić, Božidar Terskera i Josip Duspara. Stručni i logistički stožer činili su: Mladen Ivezić, Zoran Džeba, Zvonko Tolić, Zlatan Jerković i Vlatko Krznarić.

Natjecanje se odvijalo sustavom ispadanja, tako da su naši nogometaši nesretno ispali u prvoj fazi natjecanja, nakon neriješenog rezultata i izvođenja penala. Belaši naše Udruge su također u početnoj fazi poraženi, tako da su vrlo brzo napustili natjecanje, no zato su naši strijelci osvojili ekipno 3. mjesto, dok su šahisti bili uvjerljivo najbolji i zauzeli su ekipno 1. mjesto. Nakon konačnog i ukupnog bodovanja svih rezultata, članovi UHBDRP BPŽ su osvojili ekipno 4. mjesto među 15 udruga članica ZUHBDRP RH. Ovogodišnji ukupni pobjednik 9. sportskih susreta su članovi UHBDRP Sisačko-moslavačke županije - Podružnica Kutina.