Sima 3Među dobitnicima nagrade "Štit Berislavića" je i policijski službenik Policijske uprave brodsko-posavske i pridruženi član UHBDRP BPŽ Krešimir Šimić-Šima.

Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod središnjeg križa na Gradskom groblju u Slavonskom Brodu, u znak sjećanja na sve poginule i umrle Brođane, 16. svibnja 2019. započelo je obilježavanje Dana grada Slavonskog Broda i blagdana nebeskog zaštitnika Slavonskog Broda, svetog Ivana Nepomuka.

Središnji dio svečanosti održan je u dvorani Glazbene škole, a među mnogobrojnim visokim uzvanicima bio je i načelnik Policijske uprave brodsko-posavske Antun Valić sa svojim suradnicima.

Među dobitnicima nagrade Grada Slavonskog Broda "Štit Berislavića", ove godine je nagrađen i Krešimir Šimić-Šima, policijski službenik PU brodsko-posavske i pridruženi član UHBDRP BPŽ, koji je nagradu primio za nesebičan doprinos u promicanju ljudskih i moralnih vrijednosti, pomicanju granica ljudske izdržljivosti, ostvarena postignuća u iznimno teškoj atletskoj ultramaratonskoj disciplini te za promicanje istine o Domovinskom ratu kroz snimljeni autobiografski dokumentarni film „Smije li ratnik plakati“.

Sima 4

Sima 3