GrbU Gornjim Andrijevcima je 23. ožujka 2019. održan prvi radni sastanak Organizacijskog odbora za obilježavanje Dana Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije, na kojem su nazočili: Tihomir Čengić, Franjo Pavlović-Ančurovski, Tomislav Vrbančić i Vlatko Krznarić, dok je Marko Pajić zbog sprijećenosti opravdao svoj izostanak.

20. svibanj 2006. je službeni datum osnutka naše Udruge i obilježavamo ga svake godne u najpribližnijem terminu, kako bi istom mogao nazočiti što veći broj članova, sukladno navedenom, za ovu godinu je predložena subota, 11. svibnja 2019.

Ovogodišnja svečanost obilježavanja Dana udruge biti će održana na području Općine Sibinj, uz cjelodnevno druženje popraćeno mnogobrojnim kulturnim, zabavnim i sportskim sadržajima.

Organizacijski odbor će žurno dostaviti Izvršnom odboru na usvajanje kompletan prijedlog protokola svečanog obilježavanja Dana udruge, nakon čega će biti započete sve pripremne radnje i aktivnosti u svezi provedbe i realizacije obilježavanja Dana udruge, a o detaljima ćemo vas naknadno izvijestiti.

Povrtak na naslovnicu

Likovna kolonija