PrednjaU skladu s Odlukama Skupštine i Izvršnog odbora UHBDRP BPŽ, započela je izrada novih članskih iskaznica za 2019. godinu.

Članska iskaznica za 2019. godinu, o trošku Udruge će biti izdana svim aktivnim članovima, koji ispunjavaju uvjete propisane Statutom, odmah nakon što izvrše statutarnu obvezu plaćanja godišnje članarine (za ovu godinu iznosi: 100,00 kn) na žiro račun Udruge: HR7923400091110228118, najkasnije do 31. ožujka tekuće godine. (UPUTE ZA POPUNJAVANJE UPLATNICE)

Članska iskaznica se izdaje za jednu kalendarsku godinu i prestaje važiti zaključno s 31.12. tekuće kalendarske godine za koju je izdana. Dosadašnje "stare" članske iskaznice prestaju važiti 31.03.2019., a nakon tog roka će biti proglašene nevažećima na službenoj web stranici UHBDRP BPŽ.

Nadalje, u tijeku je prikupljanje ponuda od strane dobavljača za izradu službenih znački s pripadajućim etuijem. Nakon što bude izabrana najpovoljnija ponuda i utvrđena konačna cijena, pristupit će se izradi popisa zainteresiranih članova i ujedno će se izvršiti prikupljanje financijskih sredstava za izradu članskih znački.

Pravo na člansku značku s pripadajućim etuijem, imati će svi aktivni članovi Udruge, koji ispunjavaju uvjete propisane Statutom i u skladu s Pravilnikom o članskoj znački i članskoj iskaznici, uz plaćanje troškova za izradu iste.

Članska značka će biti izrađena i izdana na osobni (pismeni) zahtjev svakog pojedinog člana, na propisanom obrascu Udruge, koji će biti naknadno javno objavljen na našoj službenoj web stranici, kao i Pravilnik o članskoj znački i članskoj iskaznici. O opravdanosti svakog podnešenog zahtjeva, odluku u konačnici donosi Izvršni odbor UHBDRP BPŽ.

Znacka2

PrednjaPoleđina