Tiho 03U organizaciji Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Republike Hrvatske, u kampu "Veli Jože" u Savudriji od 27.-30. kolovoza 2018. održani su 17. sportski susreti djece hrvatskih branitelja pod nazivom "Savudrija 2018.".

Članovima Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije Darku Koliću i Tihomiru Čengiću pripala je čast sudjelovati na ovom sportskom natjecanju, kojom su prilikom sudili 30 utakmica kroz dva dana natjecanja. Sudjelovanje na ovom događanju omogučio im je naš član Zvonko Matijević, koji dugi niz godina sudjeluje u organizaciji ovog sportskog događanja, stoga njemu pripadaju najveće zasluge na omogućenoj prilici za predstavljanje naše udruge na ovogodišnjim sportskim susretima djece hrvatskih branitelja.

U mlađoj kategoriji nogometaša, momčad Brodsko-posavske županije osvojila je prvo mjesto. U večernjim satima je održano svečano zatvaranje turnira i podjela medalja najuspješnijim natjecateljima.

Tiho 01Tiho 02

Tiho 03