godisnja 2018 01U ponedjeljak 21. svibnja 2018.g. u Spomen domu SJP "Šimini Anđeli Pakla" na izletištu Poloj u Slavonskom Brodu, održana je redovna Izborno-izvještajna skupština Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije.

Sjednici su uz mnogobrojne članove Udruge nazočili i gosti, među kojima su bili: Branko Cindrić, predsjednik KUPIDR BPŽ, Vlatko Greiner, koordinator za stradalničke i braniteljske udruge proistekle iz Domovinskog rata Grada Nova Gradiška, Antun Valić, načelnik PU brodsko-posavske, Mario Vujić, načelnik PP Slavonski Brod, Zrinko Kapetanić, načelnik PP Okučani, Miroslav Matić, načelnik PGP Stara Gradiška i Mato Pudić, predsjednik Udruge HVIDR-a Slavonski Brod.

Skupštinu je otvorio predsjednik UHBDRP BPŽ Željko Golubičić, koji odmah predlaže Radna tijela, nakon čega su ista glasovanjem usvojena i Skupštinom nastavlja predsjedavati Vlatko Krznarić u svojstvu predsjednika Radnog predsjedništva. U daljnjem radu, podnesena su izvješća o dosadašnjem radu i financijskom poslovanju, te izvješća Suda časti i Nadzornog odbora, koja su nakon kraće rasprave jednoglasno usvojena. Predsjednik Željko Golubičić je potom članovima Skupštine prezentirao Plan rada i Financijski plan za 2019.g., te su isti jednoglasno uvojeni.

Pristupilo se potom izbornom postupku za izbor Tijela i dužnosnike Udruge, te je Izborno povjerenstvo nakon provedenih izbora konstatiralo kako su izabrana slijedeća Tijela i dužnosnici, kako slijedi:

ČASNI SUD

8. Miroslav Matić, član
9. Đuro Keser, član

ADMINISTRATIVNA TAJNICA: Dubravka Kovačić

Po završetku izbornog postupka, predsjednik Radnog predsjedništva Vlatko Krznarić, obraća se skupu u svojstvu izaslanika Marijana Smernića, predsjednika Zajednice udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije RH, koji iz opravdanih razloga nije mogao nazočiti Skupštini, ali je putem svog izaslanika uputio čestitke prigodom 12. obljetnice osnutka UHBDRP BPŽ, kao i čestitke svim izabranim dužnosnicima.

Skupu su se potom prigodnim riječima obratili Branko Cindrić, Vlatko Greiner i Mato Pudić, koji su uputili čestitke svim izabranima članovima i dužnosnicima Udruge na izboru, te su poželjeli puno uspjeha u daljnjem radu, nakon čega je predsjednik Udruge Željko Golubičić uručio prigodne zahvalnice zalužnim pojedincima i institucijama za svesrdnu pomoć u radu. Posebnu zahvalnicu je primio Vlatko Pernar, za osobito zalaganje u radu i aktivnostima Udruge.

Za sve članove Udruge i goste, na kraju radnog dijela Skupštine, uprilićeno je zajedničko druženje uz prigodni domjenak i glazbu Tamburaškog sastava "UHBDRP BPŽ", sačinjenog od članova Udruge.

BICIKLIJADA 2018.

30.06.2018. u 8:00 sati