Garesnica 2018 12U petak, 12. siječnja 2018. godine u organizaciji Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Garešnica, održan je radni sastanak kojim je predsjedavao predsjednik udruge Edin Muratović. Tema sastanka bila je provedba zajedničkih aktivnosti i organizacija 8. sportskih susreta ZUHBDRP RH, koji će biti održani krajem ove godine u gradu Garešnici. Sastanku su uz mnoge članove Udruge, nazočili i predsjednik UHBDRP Brodsko-posavske županije Željko Golubičić i Josip Bilandžija, gradonačelnik Garešnice.

Tijekom sastanka dogovorene su zajedničke aktivnosti oko organizacije 8. sportskih susreta ZUHBDRP RH, te aktivnosti i suradnja oko promocije knjige "Pakao srpskog logora Stara Gradiška 1992.", autora Vlade Radošića, koja će biti promovirana 3. veljače 2018. u Staroj Gradiški u organizaciji UHBDRP Brodsko-posavske županije. Ovom su prigodom članovima UHBDRP Garešnica uručene pozivnice za navedeni događaj.

Garesnica 2018 07

Garesnica 2018 04