20171130 112254U srijedu 30. studenog 2017. u službenim prostorijama PU brodsko-posavske u Slavonskom Brodu, održan je radni sastanak načelnika Antuna Valića s predstavnicima policijskih braniteljskih udruga proisteklih iz Domovinskog rata s područja Brodsko-posavske županije.

Uz Željka Golubičića, predsjednika Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije, sastanku su nazočili Antun Klišanić, predstavnik Udruge Specijalne jedinice policije u obrani Domovine MUP-a RH - "ŠAP" Slavonski Brod i Milan Budimir, predstavnik IPA Sekcije Hrvatska - Regionalnog kluba IPA Brodsko-posavska.

Načelnik Antun Valić je inicirao ovaj sastanak, kako bi "iz prve ruke" bio upoznat s aktivnostima koje braniteljske udruge provode, kao i s njihovim planovima rada u narednom vremenskom razdoblju. Nakon što su mu predstavnici udruga prezentirali svoje aktivnosti i planove, načelnik je ponudio svesrdnu pomoć PU brodsko-posavske u realizaciji i provedbi prezentiranih aktivnosti, naravno u skladu s realnim mogućnostima.

20171130 110503

20171130 112254