podjela 01U prostorijama Mjesnog doma "Josip Juraj Strossmayer" u Slavonskom Brodu, 10. studenog 2017. godine, u organizaciji Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije organizirana je podjela priznanja i zahvalnica zaslužnim pojedincima za ostvarene sportske rezultate tijekom 2017. godine.

Zasluženo priznanje dobili su članovi malonogometne momčadi koji su predstavljali UHBDRP BPŽ na sportskim natjecanjima i događanjima tijekom ove godine, osvojivši  pri tom 2. mjesto na 21. Memorijalnom turniru "Josip Jović" održanom 29. srpnja 2017. u Aržanu i 1. mjesto na ovogodišnjim 7. sportskim susretima ZUHBDRP RH, održanim 16. rujna 2017. u Virovitici. Predsjednik Željko Golubičić uručio je priznanja Zdravku Kamenjašu (treneru-igraču), Tomislavu Vlainiću, Nenadu Đakoviću, Mati Brekalu, Boži Peiću (vrataru), Josipu Cipru, Anti Budimiru, Berislavu Vardiću i Domagoju Matoševiću.

Za ostvarene izuzetne rezultate u streljaštvu, priznanja su primili: Ivica Franjić, Mirko Cimbal i Ivica Antolić, dok su priznanja za odlične rezultate u disciplini šah dobili Antun Mataić i Ivan Mihalj. U disciplini bela nastupali su Katica Golubičić i Martin Živić, kojima je ovom prigodom također uručeno zasluženo priznanje.

Posebna priznanja dobili su Zlatan Jerković i Krešimir Šimić, za sudjelovanje i predstavljanje UHBDRP BPŽ u službenom državnom protokolu na kninskoj tvrđavi prigodom obilježavanja Dana pobjede, Dana domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, održanom 5. kolovoza 2017. u kraljevskom gradu Kninu.

Zahvaljujući odličnim ostvarenim rezultatima naših predstavnika i natjecatelja na ovogodišnjim 7. sportskim susretima Zajednice udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Republike Hrvatske, UHBDRP BPŽ je proglašena ukupnim pobjednikom sportskih susreta, te je napokon osvojen i prijelazni pehar.

Uručene su ovom prilikom i zahvalnice zaslužnim sponzorima i pojedincima za osobit doprinos i svesrdnu pomoć u radu UHBDRP BPŽ tijekom 2017. godine, a to su: Brodska Posavina d.d., Javnobilježnički ured Robert Anton Čečatka, KUPIDR BPŽ-e, Udruga HVIDR-a Slavonski Brod, Mato Opačak, Opći sindikat MUP-a RH Podružnica PU brodsko-posavske, Ante Zovak, PU brodsko-posavska, Šahovski klub invalida "HVIDRA" Slavonski Brod, Tamburaški sastav Župe Duha Svetoga i TDA BROD d.o.o.