svisveti 2017 04U spomen na sve poginule i umrle hrvatske branitelje, te civilne žrtve iz Domovinskog rata, 31. listopada 2017. položeni su vijenci i upaljene svijeće kod Središnjeg križa na Gradskom groblju povodom blagdana Svih Svetih i Dušnog dana.

Uz izaslanstva Ministarstva obrane, Ministarstva unutarnjih poslova, Ministarstva hrvatskih branitelja, Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata BPŽ, Zajednice udruga HVIDR-a BPŽ i Udruge HVIDR-a Slavonski Brod, Ureda državne uprave u Brodsko-posavskoj županiji, predstavnika Brodsko-posavske županije i Grada Slavonskog Broda, roditelja stradalih hrvatskih branitelja te brojnih političkih stranaka, ispred Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije, vijenac je položio i upalio svijeću, predsjednik Željko Golubičić.

U prigodi blagdana Svih svetih položeni su vijenci i zapaljene svijeće u Novoj Gradiški kod Spomen obilježja poginulim, smrtno stradalim i umrlim hrvatskim braniteljima na novogradiškom bojištu u Domovinskom ratu, te na Trgu dr. Franje Tuđmana, gdje su u ime UHBDRP BPŽ nazočili Đuro Keser i Mirko Cimbal.

Sveta misa zadušnica za sve poginule i umrle hrvatske branitelje, te civilne žrtve iz Domovinskog rata, biti će služena na Dušni dan, u četvrtak, 2. studenog 2017. na Gradskom groblju u Slavonskom Brodu s početkom u 9:00 sati.