knin 56U subotu 5. kolovoza 2017., pedesetak članova UHBDRP BPŽ i članova njihovih obitelji, tradicionalno su nazočili u Kninu na službenoj proslavi Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i obilježavanju 22. obljetnice VRO "Oluja".

Ove se godine na kninskoj tvrđavi našlo neuobičajeno puno brođana, članova naše Udruge, koji su sudjelovali u službenom državnom protokolu, među kojima su bili Zlatan Jerković, umirovljeni policajac i HRVI, koji je ovom prigodom držao državnu zastavu prilikom podizanja na jarbol kninske tvrđave, dok je Krešimir Šimić-Šima, pripadnik Interventne jedinice policije PU brodsko-posavske čitao imena poginulih hrvatskih branitelja u VRO "Oluja".

Predsjednik UHBDRP BPŽ Željko Golubičić bio je službeni predstavnik Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata Brodsko-posavske županije, dok je Vlatko Krznarić bio član izaslanstva Zajednice udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Republike Hrvatske, predvođenog predsjednikom Marijanom Smernićem.

Po završetku službenog dijela programa u Kninu, članovi UHBDRP BPŽ su se zaputili na popodnevni izlet u Vodice, gdje su iskoristili prigodu za odmor i kupanje, nakon čega su se u večernjim satima zaputili u Slunj na odličan koncert Marka Perkovića Thompsona.