19944619Dana 01. kolovoza 2017. godine navršava se 26. obljetnica tragičnog masakra 20 policajaca Policijske postaje Dalj, Policijske uprave Osječko-baranjske, 15 pripadnika ZNG-a i 4 pripadnika Civilne zaštite.

Pozivamo Vas da zajedno odamo počast poginulim hrvatskim braniteljima dana 01. kolovoza 2017. godine u Dalju, te Vam ovom prigodom dostavljamo:

P R O T O K O L:

07:30 - 08:00 sati - okupljanje gostiju u dvorištu Doma kulture u Dalju, Bana Josipa Jelačića 12
08:00 sati - uvod u program i pozdravna riječ gostiju i uzvanika
08:30 sati - MIMOHOD ZASTAVA. Sve članice Zajednice udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Republike Hrvatske, Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Osječko-baranjske županije, domaćin i organizator kao i lokalne udruge iz Domovinskog rata kreću prema Spomen obilježju poginulim hrvatskim braniteljima ispred Policijske postaje Dalj
08:40 sati - paljenje svijeća ispred Spomenika logorašima u Dalju
09:00 sati - okupljanje ispred Policijske postaje u Dalju, polaganje vijenaca i paljenje svijeća ispred Spomen – obilježja poginulim hrvatskim braniteljima – Protokol MUP RH
10:00 sati - Sveta misa zadušnica za poginule hrvatske redarstvenike u Crkvi sv. Josipa u Dalju
11:00 sati - Dom kulture, Bana Josipa Jelačića 12 – Premijerno prikazivanje trećeg Dokumentarnog filma "Obitelj BUTORAC – početak i kraj pakla"
- Podjela zahvalnica

Molimo sve predstavnike Udruga da sa sobom ponesu zastave.

NAPOMENA: U dogovoru sa PU Osječko-baranjskom a sve zbog velikih vrućina protokol je pomaknut sat vremena prije u odnosu na prošle godine. Molimo za razumijevanje.

Očekujemo Vas kao i svake godine. Do skorog viđenja pozdravljamo Vas,

S osobitim poštovanjem!