Predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije je VLATKO KRZNARIĆ iz Starog Topolja, hrvatski branitelj i dragovoljac Domovinskog rata.

VlatkoPoštovani članovi UHBDRP BPŽ!

Ovim putem želim naglasiti kako ću nastaviti s radom po uzoru na svog prethodnika i dosadašnjeg predsjednika Željka Golubičića, nastojati ću poboljšati rad Udruge i podići ga na još višu razinu, naravno uz pomoć, zalaganje i suradnju svih Vas, članova naše Udruge.

Nastavljamo s provedbom i realizacijom svih ideja i ciljeva koje smo planirali u nadolazećem razdoblju, u kojem ćemo neprekidno raditi na promicanju temeljnih vrijednosti Domovinskog rata i svih hrvatskih branitelja, kroz kvalitetan rad naše Udruge.

Zalagat ću se za ravnopravnost svih članova naše Udruge, kao i za očuvanje ugleda i dostojanstva svakog pojedinca. Radit ću i dalje na promicanju istine i vrijednosti Domovinskog rata, a posebice na isticanju značaja, doprinosa i uloge hrvatske Policije tijekom stvaranja i obrane Domovine od srbočetničkog agresora.

Posebno ću se zalagati da naša Udruga i njeni članovi, nikada ne zaboravimo svoje suborce koji su tijekom Domovinskog rata položili svoje živote za slobodnu i neovisnu Republiku Hrvatsku.

S poštovanjem!

Vlatko Krznarić, predsjednik UHBDRP BPŽ