krizni put 01Grad Slavonski Brod, Župa i svetište Gospe Brze Pomoći Slavonski Brod i Koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskog rata Brodsko-posavske županije i ove su godine organizirali pobožnost Križnog puta sa svijećama za poginule i nestale hrvatske branitelje, invalide Domovinskog rata, članove obitelji poginulih, civilne stradalnike i sve ostale vjernike.

Zajedničkom molitvom velikog broja vjernika, među kojima su bili i članovi obitelji stradalih hrvatskih branitelja, u subotu, 25. ožujka 2017. odana je počast svim žrtvama Domovinskog rata.

Na ovogodišnjem tradicionalnom Križnom putu u slavonsko-brodskoj Tvrđavi ove su godine sudjelovali članovi 25 braniteljskih i stradalničkih udruga proisteklih iz Domovinskog rata s područja Brodsko-posavske županije, među kojima su bili i predstavnici Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije BPŽ te predstavnici Policijske uprave brodsko-posavske.

UKUPNO PREGLEDA: 219748

Članarina za 2017.